Старт спільного дисконтно-інформаційного проекту ТОВ «Валькірія» та ВД Едіпрес Україна !!!

Старт спільного дисконтно-інформаційного проекту ТОВ «Валькірія» та ВД Едіпрес Україна !!!

Шановні клієнти та партнери, з радістю повідомляємо Вам про старт спільного дисконтно-інформаційного проекту, компаній ТОВ «Валькірія» та ВД Едіпрес Україна, який розширює можливості для наших клієнтів.

Передплатники видань Едіпресс Україна отримують унікальну можливість скористатися вигідною пропозицією у вигляді знижок на придбання широкого спектру будівельних матеріалів компанії «Валькірія». А також приймати участь в бонусних пропозиціях і своєчасно отримувати актуальну, вичерпну інформацію про будівництво, від експертів.

У чому ж вигода?

1. В рамках інформаційної складової співпраці тепер Ви маєте можливість читати корисні прикладні матеріали про будівництво в блозі Генерального директора компанії «Валькірія» за цією адресою:superdom.ua

А також, маєте унікальну можливість отримати професійну консультацію фахівця, запропонувати тему наступного матеріалу, поділитися своїм досвідом.

Інформація - найдорогоцінніший ресурс, стаєте багатшими!

2. Компанія «Валькірія» тепер є учасником дисконтної програми «Твоя Єдина картка» для передплатників журналів ВД Едіпрес Україна. Детальніше, інформацію про розміри знижки на будматеріали з нашого асортименту Ви маєте можливість знайти за цією адресою: podpiska.edipresse.ua

Крім знижок від компанії «Валькірія», власник картки може скористатися знижками широкого спектра, серед яких:

- Придбання товарів і послуг;

- медичних процедур та консультації;

- Поїздки та подорожі;

- Навчання і тренінги і багато іншого

3. Крім того, до постійної знижку від компанії «Валькірія», щомісяця власник карти, отримує додатковий бонус у вигляді додаткової знижки на певну категорію будматеріалів. Про розмір додаткових бонусів ми будемо щомісяця інформувати Вас в розділі "Новини" на нашому сайті, а також на офіційних сторінках акаунтів «Валькірія» в соц. мережах.

Наприклад, в с 1.12.2012г. до 1.01.2013 рр. додатковий бонус: + 18% на бітумну черепицю ТМ Ruflex (KATEPAL).

Приємна новина в тому, що всі знижки і бонуси будуть підсумовуватися з основною !!!!

Разом, власники дисконту «Твоя Єдина картка» в грудні по бонусному пропозицією на бітумну черепицю від ТОВ «Валькірія», отримають загальну знижку в розмірі: 7% + 18% = 25% !!!

4. Про додаткові акціях і програмах в рамках нашої співпраці з ВД Едіпрес Україна читайте в розділі "Новини" нашого сайту!

5 грудня 2012